Magne

Vålerenga

Tusen takk for fantastiske cookies. Esken er tom og favoritten var bringebær/hvit sjokolade!!!!

Pernille

Bjerke

Amazing cookies! Full of chocolate and perfectly soft in the middle. The best cookies I’ve had the pleasure of tasting here in Norway!

Grete

Vålerenga

Anbefaler alle å prøve Mix it up - Mega cookies😍 helt VILT gode. Virkelig. Ferske, myke, mega og raust med sjokolade! NAM! 🥳🥳🥳

Every cookie is by us, for you.

kaffen vår

Vi legge vekt på kaffens ulike smakskarakter, og kjøper kaffen vår fra nøye utvalgte kaffeprodusenter.
Deretter brennes kaffen langsomt og skånsomt for å bevare særpreget i det forskjellige kaffebønnene.

Hvor kommer kaffen fra?

Verdens største kaffeproduserende land ligger i Sør- og Mellom-Amerika. Men også i Afrika og Asia dyrkes store mengder kaffe. Det morsomme er at de ulike steder kaffen dyrkes, gir høyst forskjellig smak og aroma.

Birth of coffee

Etiopia er kaffens opprinnelsesland og har derfor lange kaffetradisjoner. Ordet “kaffe” kommer antagelig av Kaffa, en region i Etiopia hvor kaffebusker fortsatt vokser vilt. På amharisk, som er det offisielle språket i Etiopia, heter imidlertid kaffe “bonna”.

fersk kaffe

Indisk kaffe er såkalt “shadegrown” det vil si at kaffetrærne vokser under skyggen av store tropiske trær. Det gjør at kaffebærene modnes langsommere og fruktsukker og smaksstoffer utvikles. En av de mest kjente kaffetypene er Monsooned Malabar: Kaffe fra fjelldistriktene fraktes til Malabarkysten hvor den ligger under tak i åpne lagerhus i monsuntiden, slik at den salte sjøluften får trenge inn i bønnene. Under denne prosessen sveller bønnene og får en gulblek farge, samtidig som syren reduseres kraftig. På grunn av den salte havluften får kaffen en rustikk karakter med hint av tjære.

kontakt